Henkilökunta

Henkilökunta

Jonna Rytkönen Omistaja/yrittäjä, Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti  

Perustin Iisalmen Fysiopisteen esikoiseni syntymän jälkeen 2011. Kokemusta minulle on kertynyt fysioterapia-alalta jo yli 15 vuotta. Olen hoitanut paljon tuki- ja liikuntaelinongelmaisia sekä neurologisia asiakkaita niin erikoissairaanhoidon puolella kuin yksityissektorilla. 
Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien/-sairauksien sekä kivun hoitoon ja mobilisaatioihin Mulligan- ja MET-erikoistumiskoulutuksien kautta. Olen suorittanut lääkinnällisen akupunktiokoulutuksen ja annan myös elektroakupunktiota. Olen käynyt kinesioteippauksen perus- ja jatkokoulutukset sekä myofaskiaalisen teippauksen - Flexotaping ® peruskoulutuksen. Lisäksi olen suorittanut myös lyhyt- ja kertauskoulutuksia fysio- ja lymfaterapian eri osa-alueilta mm. faskiakäsittelyt (manuaalisesti sekä faskiaraudoilla) ja lantionpohjan fysioterapian erikoistumiskoulutuksen. 


Marjo Kvist Fysioterapeutti, MDT-terapeutti

Olen työskennellyt valmistumisestani asti jo yli kymmenen vuotta yksityissektorilla tuki- ja liikuntaelinongelmaisten, neurologisten ja veteraanikuntoutujien parissa. Olen suorittanut MDT-koulutuksen ja lisäkoulutuksia olen käynyt lääketieteelliseen akupunktioon, kivun hoitoon ja faskiakäsittelyihin liittyen. Teen myös kinesioteippauksia. 

Henri Mukunen Fysioterapeutti, hieroja

Olen toiminut hierojana lähes 10 vuotta ja fysioterapeuttina viidettä vuotta yksityissektorilla tuki- ja liikuntaelinongelmaisten, neurologisten ja geriatristen asiakkaiden parissa. Erikoistumiskoulutusta olen hankkinut kipuasiakkaiden fysioterapiaan sekä urheilufysioterapiaan ja voimaharjoitteluun liittyen. Teen myös kinesioteippauksia. 

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja yksilölliseen hoitoon Iisalmen Fysiopisteeseen!