Henkilökunta

Henkilökunta

Jonna Rytkönen Omistaja/yrittäjä, Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti  

Perustin Iisalmen Fysiopisteen esikoiseni syntymän jälkeen 2011. Kokemusta minulle on kertynyt fysioterapia-alalta jo yli 15 vuotta. Olen hoitanut paljon tuki- ja liikuntaelinongelmaisia sekä neurologisia asiakkaita niin erikoissairaanhoidon puolella kuin yksityissektorilla. 
Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien/-sairauksien sekä kivun hoitoon ja mobilisaatioihin Mulligan- ja MET-erikoistumiskoulutuksien kautta. Olen suorittanut lääkinnällisen akupunktiokoulutuksen ja annan myös elektroakupunktiota. Olen käynyt kinesioteippauksen perus- ja jatkokoulutukset sekä myofaskiaalisen teippauksen - Flexotaping ® peruskoulutuksen. Lisäksi olen suorittanut myös lyhyt- ja kertauskoulutuksia fysio- ja lymfaterapian eri osa-alueilta mm. faskiakäsittelyt (manuaalisesti sekä faskiaraudoilla) ja lantionpohjan fysioterapian erikoistumiskoulutuksen. 


Marjo Kvist Fysioterapeutti, MDT-terapeutti

Olen työskennellyt valmistumisestani asti jo yli kymmenen vuotta yksityissektorilla tuki- ja liikuntaelinongelmaisten, neurologisten ja veteraanikuntoutujien parissa. Olen suorittanut MDT-koulutuksen ja lisäkoulutuksia olen käynyt lääketieteelliseen akupunktioon, kivun hoitoon ja faskiakäsittelyihin liittyen. Teen myös kinesioteippauksia. 


Tervetuloa ammattitaitoiseen ja yksilölliseen hoitoon Iisalmen Fysiopisteeseen!
(c)2023, Kaikki oikeudet pidätetään