Henkilökunta

Henkilökunta

Jonna Rytkönen Omistaja/yrittäjä, Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti  

Perustin Iisalmen Fysiopisteen esikoiseni syntymän jälkeen 2011. Kokemusta minulle on kertynyt fysioterapia-alalta jo yli 10 vuotta. Olen hoitanut paljon tuki- ja liikuntaelinongelmaisia sekä neurologisia asiakkaita niin erikoissairaanhoidon puolella kuin yksityissektorilla. 
Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien/-sairauksien sekä kivun hoitoon ja mobilisaatioihin Mulligan- ja MET-erikoistumiskoulutuksien kautta. Olen suorittanut lääkinnällisen akupunktiokoulutuksen ja annan myös elektroakupunktiota. Olen käynyt kinesioteippauksen perus- ja jatkokoulutukset sekä myofaskiaalisen teippauksen - Flexotaping ® peruskoulutuksen. Lisäksi olen suorittanut myös monia lyhyt- ja kertauskoulutuksia fysio- ja lymfaterapian eri osa-alueilta mm. faskiakäsittelyt (manuaalisesti sekä faskiaraudoilla) ja lantionpohjan fysioterapian erikoistumiskoulutuksen. 

Liikuntapuolen koulutukseltani olen Zumba ®, Piloxing ®, Piloxing Knockout ®, Aqua Zumba®, FitnessPilates® ja Fysiokimppa®-ohjaaja sekä uimaopettaja. Säännöllisiä ryhmäliikuntatunteja pidän Iisalmen LadyLinella. Minulta voi myös tilata yksityistunteja ryhmille. 

Marjo Kvist Fysioterapeutti, MDT-terapeutti 

Olen työskennellyt valmistumisestani asti jo lähes kymmenen vuotta yksityissektorilla tuki- ja liikuntaelinongelmaisten, neurologisten ja veteraanikuntoutujien parissa. Olen suorittanut MDT-koulutuksen ja lisäkoulutuksia olen käynyt lääketieteelliseen akupunktioon, kivun hoitoon ja faskiakäsittelyihin liittyen. Teen myös kinesioteippauksia. 

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja yksilölliseen hoitoon Iisalmen Fysiopisteeseen!
Iisalmen Fysiopiste, Karjalankatu 24, 74100 Iisalmi 
P. 044- 73 65 863
(c)2018, All Rights Reserved